回到网站

Kopieer IWC Portugieser Tourbillon Mystere Retrograde Automatic Men's Watch

De IWC van Schaffhausen is een uitzondering in letterlijke zin. Het is een Zwitsers merk opgericht door Amerikanen. Het is een fabrikant die Duits spreekt buiten de traditionele Francon "Watanabe". Met een ongebruikelijke kracht, zowel in sport- als in dress-watch. In Schaffhausen heeft de officiële lijn van overmaatse 'Portugezen' dezelfde aanspraken als de agressieve lijn van het pilootensportmodel. IWC, dat een echte productie is, is uitgerust om elke stap van het maken van horloges te realiseren, van engineering tot het eigen geval en de uiteindelijke assemblage van bewegingscomponenten.

Na 31 dagen van de maand zal de datumaanduiding van de Portugese Tourbillon, Mystere, Retrograde retrograde automatisch terugkeren naar de eerste plaats. In een korte tijd kunt u direct doorgaan met het snel vooruitspoelen totdat u uw hand terug naar de 1e plaats brengt. Het 7-daagse gangreserve-display geeft aan hoeveel energie er nog over is in het IWC 51900-kaliber. Voor horlogeliefhebbers is een van de meest aantrekkelijke aspecten van dit model de ongebruikelijke "12" die bestaat uit 82 stukjes Flavorur Tourbillon. Tourbillon draait eenmaal om de 60 seconden rond zijn eigen gewichtsas om de onbalans in het wiel te compenseren, wat de snelheid en nauwkeurigheid van de fiets nadelig beïnvloedt. De beweging gemaakt door IWC wordt bewonderd op de 3/4 brug van ingewikkeld versierd nikkelzilver met behulp van een transparante achterkant van saffierglas. Platinum Tourbillon Mystere Retrograde wordt geleverd met een verzilverde wijzerplaat, maar Santoni's huis heeft een zwarte alligator lederen band.

Deze Mens IWC Portugieser Tourbillon Mystere Retrograde IW 504601 klok in mint staat, stond geregistreerd in 2016 en heeft een kastgrootte van 44,2 mm. Er is een witte wijzerplaat. Aligator's armband die is bevestigd met een platina gemaakte horlogekast en dubbele klembeugel is bevestigd. De beweging van dit horloge is automatisch. Het glas van dit horloge is gemaakt van saffierglas.

Kopieer IWC horloges Portugieser Tourbillon Mystere Retrograde (IW504601) Automatische zelfopwindende horloge beschikt over een platina geval van 44.2mm rond de zilveren wijzerplaat van platina de Boyer gesp met een zwarte alligator band. Functies omvatten uren, minuten, data, gangreserve-indicator, retrograde kalender, tourbillon. Dit horloge is uitgerust met dozen en papier.

kopieer IWC horloges platina kast, zwarte alligator lederen band met vaste bezel. Verzilverde wijzerplaat met Silver Tone's hand en Arabisch cijfer uurmarkering. Een markering voor minuten rond de buitenrand. Kies type: analoog. Twee datums en gangreserve. Automatisch verkeer. Kaliber 51900-motor. Krasbestendig saffierglas. Diameter behuizing: 44,2 mm. Kastdikte: 15,3 mm Vorm van de ronde kast. Waterdicht op 30 meter / 100 voet. Functie: uur, minuut, datum. Luxe horloge stijl. Horloge label: gemaakt in Zwitserland. IWC Portugees Tourbillon Mystery Retrograde Auto Mens Watch IW 504601.

 

more link

所有文章
×

快要完成了!

我们刚刚发给你了一封邮件。 请点击邮件中的链接确认你的订阅。

好的订阅由Strikingly提供技术支持。